Pressikonverents, millest Portugali telekanalid tegid ka otseülekande, kestis ligi 20 minutit ning suurema fookusena vaadati ette algavale EMile.

Samuti esitati korduvalt küsimusi Cristiano Ronaldo hetkeseisu ja homse rolli kohta. 61-aastane Santos vihjas, et Madridi Reali superstaar homme küll algkoosseisus alustab, kuid suure tõenäosusega täismängu kaasa ei tee

"Ta on hetkel nii füüsiliselt kui moraalselt suurepärases vormis. Usun, et vähesed suudavad talle just füüsise poolelt vastu saada," rääkis 2014. aastast Portugali juhendav Santos, kes lisas, et suure tõenäosusega naaseb homme algkoosseisu ka Madridi Reali keskkaitsja Pepe.

Kaks küsimust esitati kohaliku meedia poolt ka Eesti kohta. Esmalt ajas Santos riikide nimed sassi ning mainis vastasest rääkides Armeenia nime (Armeenia ja Portugal kuulusid viimases EM-valiktsüklis ühte alagruppi - toim.). Portugali koondise pressiesindaja teda aga kiirelt parandas, ning siis jätkas Santos: "Eesti on tiim, kes kaitseb väga hästi ning on ohtlik vasturünnakutel."

Enam keskendus aastatel 2010-2014 ka Kreeka koondist juhendanud treener aga enda meeskonna ülesannetele. "On selge, et peame homset kohtumist domineerima. Samuti on see paljudele mängijatele hea võimalus enda vorm taastada, sest enamikel lõppes klubihooaeg juba pool kuud tagasi. Loodan homme näha meie loovust, eriti ründefaasis. Ning on huvitav näha, kuidas me saame hakkame, kui palli kaotame."