Küllaltki võrdsete vastaste heitluses oli võimalusi küll mõlemal poolel, kuid väravani lõpuks ei jõutud. Nii Eesti kui Küpros tabasid korra latti - Eesti poolelt tegi seda avapoolajal Sergei Zenjov.

Mängu üldpildis oli pisut domineerivam kodumeeskond - seda eelkõige Eesti üsnagi ettevaatliku taktika tõttu. Eesti kasutas sealjuures mõneti harjumatut taktikat, kui tavapärane mängujuht Konstantin Vassiljev mängis tipuründes.

Nii Eestil kui Küprosel on hetkel tabelis neli punkti, millega jagatakse eelviimast kohta. H-alagrupi autsaider Gibraltar on siiani punktita. Täna kaotas Gibraltar võõrsil Bosnia ja Hertsegoviinale 0:5.

Küpros - Eesti 0:0 (0:0)

Eesti: Mihkel Aksalu, Taijo Teniste, Nikita Baranov, Ragnar Klavan, Dmitri Kruglov, Karol Mets, Aleksandr Dmitrijev, Mattias Käit, Konstantin Vassiljev (90+1. Henri Anier), Henrik Ojamaa (65. Siim Luts), Sergei Zenjov (78. Janar Toomet).

Eesti on senistes valikmängudes võitnud Gibraltarit 4:0 ning kaotanud Bosnia ja Hertsegoviinale 0:5, Kreekale 0:2 ja viimati Belgiale koguni 1:8.