Vene Delfi intervjueeris Narvas klubi presidenti Nikolai Burdakovi ja loo peategelast ennast, kes on jalgpalliliidu otsuse apelleerinud ning kavatseb õigluse jalule seada kohtus.

"Kuidas ma saan Gruznovi vallandada?" kehitas Burdakov õlgu. "Selgitage mulle. Gruznov on meie staadioni töötaja. Ta avab väravat, jagab palle laiali, valvab valdusi ja aitab klubi treeningsessioonides. "Kui ma ta vallandaks, siis päev pärast seda ta apelleeriks selle ja võidaks. Kes siis kompensatsiooni maksab? Pohlak? Ootame ära kohtu otsuse. Pealegi pole Narvas litsentseeritud treenerile kerge asendust leida. Talle määratud karistus ei keela juhendamast noortemeeskondi."

Gruznov ennast süüdi ei tunnista. "Mul oli Triobetis konto, kuid ma sulgesin selle viis aastat tagasi. Olen politseiga rääkinud kaks korda. Esimest korda Narvas. Sel päeval otsiti mu korter läbi ning võeti kaasa arvuti ja mobiiltelefon. Teist korda käisin isiklikult Tallinnas," rääkis pallur.

"Esitasin jalgpalliliitu apellatsiooni ning otsin nüüd advokaati, kes mind kohtus kaitseks. Kordan veelkord: ma ei tunnista ennast süüdi ega ole üheski kokkuleppemängus osalenud."

Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht täpsustas, et Gruznovile sätestatud ajutine keeld tähendab seda, et alaliit saab keelata tal osaleda vaid EJL-i egiidi all peetavatel üritustel, kuid ei saa kontrollida, mida teeb pallur klubi juures. Uibolehe sõnul esitas Gruznov tõepoolest apellatsiooni, kuid tegi seda rohkem kui seitse päeva pärast otsuse väljakuulutamist ehk liiga hilja.