Ajaleht Het Laatste Nieuws raporteerib, et Kabasele kukkus pahasti eilses treeningul ning teda täna kell 21.45 algavas mängus Eesti vastu kasutada ei saa. Martinezel hakkavad aga keskkaitsjad otsa saama ning seeõtttu kutsuti koosseisu viimasel hetkel 39-aastane Timmy Simons (Club Brugge), kelle viimane mäng Punaste Kuradite eest jääb 2014. aastasse. Kokku on Simons pidanud Belgia koondises 93 kohtumist.

Ajaleht toob välja, et Simonsiga võib Martinez tavapärasest kolmemehelisest kaitseliinist kergelt ümber lülituda neljasele müürile.

Lisaks Kompanyle kuulutati sel nädalal mängukõlbmatuks Tottenhami poolkaitsja Mousa Dembele. Väiksemad hädad vaevasid Steven Defouri ja Thomas Meunieri, kuid eile olid nimetatud mehed taas treeningul ning viimane harjutuskord viidi läbi 23 mehega. Kompany andis reedel peatreenerile teada, et soovib nädala lõpuni siiski meeskonna juurde jääda.

Staaridest ei näe täna platsil veel Marouane Fellainit, Toby Alderweireldi, Jordan Lukakut ja Thomas Vermaelenit. Nende eemalejäämine oli teada juba varem.