Martinez tõi välja, et Vassiljevile ei tohiks palju palli jätta, sest ta on Eesti leerist kõige ohtlikum mees sellega midagi ette võtma.

"Pigem arvan, et Belgia tahab meid väga palju suruda ja meile üldse mitte palli anda. Aga Martinez on viisakas inimene, annab au ka vastasele. Sõnad on siiski sõnad, väjakul paneb oma paremuse maksma see, kes tahab. Austame samuti vastast ja proovime anda endast parimat, et Eden Hazard või Kevin De Bruyne meile väravat ei löö," sõnas Vassiljev.

Vassiljevi jaoks pole vahet, kas valmistuda mänguks Gibraltari või Belgia vastu. Vähemalt nii ta väitis. "Ei arva, et teistmoodi peaks häälestuma. Võib-olla kellegi peas toimub midagi erinevat, aga üldises mõttes käib ettevalmistus plaani järgi. Vaimselt saavad muidugi kõik aru, et Gibraltar ja Belgia on erineval tasemel koondised. Kõik saavad aru, kes homme favoriit on," sõnas ta.

Väravavaht Mihkel Aksalu sõnulgi pole maailma neljanda vutiriigi jaoks valmistudes midagi teisiti tehtud. "Nagu iga koondisemängu eel - eeltöö on tehtud, teame, mida vastaste ründajad tavaliselt teevad. Iga mäng on muidugi erinev ja alati võib juhtuda mida iganes. Oleme valmistunud täpselt nii palju kui võimalik. Oleme mänguks valmis," rääkis tänavune Soome meistriliiga pronks.

Kas me võime mängule minna pingevabamalt, kuna soosikukoormat pole? "Ei usu, et pingevabalt. Pinge peaks ikka lõpuni sees olema, see annab lisajõudu. Meil on heas mõttes pinge peal. Pinge selles mõttes, et tahame näidata, et oleme parem võistkond, kui see, millisena senises tsüklis või varasematel aastatel paistnud oleme," lisas Aksalu.