Hoolimata tugevast valust ja mängu segamisest ei soostunud Klavan vahetust paluma. "Raske on meeskonda sellisel raskel hetkel jätta."

Kas see tähendab, et mehe vigastuspaus koondisemängude järel jätkub? "Tõenäosus on suur."

Miks seekordne mäng sedasi läks? "Kui teaks sellele vastust, siis teeks ümber asjad. Väga raske, väga-väga raske öelda. Alustasime kaitsvamalt, riske ei võtnud, ikka löödi kaks tükki. Pärast seda avasime ennast, meie enda pallikaotusi ei karistatud ära, tänu Mihklile (Aksalu) jäi 5:0, muidu oleks võinud 9:0 olla."

Klavan tegi 90 minutit kaasa ka kaheksa aasta taguses 0:7 kaotusmängus. Kas väljakul tuli ka see matš ühel hetkel meelde? "Niimoodi mängus ei suutnud öelda, aga pärast 3:0-i ja 4:0-i oli küll tunne, et peame kompaktsemalt mängima, et suuremat kaotust ei tuleks, sest me ei tule siia mängu enam tagasi."

Kas peatreener Pehrssoni ideed jõuavad meeskonnani? "Ma arvan, et jõuavad ikka, aga meie poolt teostus ei ole kõige selgem."

Kas see tähendab, et ideed on liiga keerulised? "Kui ma ütleksin jah, siis see tähendaks, et meil ei ole intelligentsiga kõik korras. Olid mingid perioodid, kus asjad paremini toimisid, aga nüüd, kus me oleme viimase kolme mänguga lasknud 13 väravat ja ise ainult ühe löönud, siis ütleksin, et asjad on paigast ära tõesti."

"Lõppude lõpuks treener ei mängi väljakul, mängib meeskond. Me hävisime täna meeskonnana."