„Ta on mulle alati meeldinud. Pean teda suurepäraseks väravalööjaks. Ma ei ütle siin ja praegu, et mitte kunagi, sest kui ma ta lõpuks soetaks, ütleksite te, et ma valetasin,” vahendab goal.com Redknappi sõnu.

Tottenham kohtub täna Euroopa liiga A-alagrupi eelviimases mängus kell 22.05 Kreeka meeskonna Saloniki PAOK-iga, kes hoiab tabelis 8 punktiga esikohta, Kaasani Rubinil ja Tottenhamil on mõlemal 7 punkti, iirlaste Shamrock Rovers pole veel punkte teeninud. Inglismaa meistriliigas hoiab Tottenham 13 mängu järel 28 punktiga kolmandat kohta.

Hiljuti avaldas The Times artikli, kus väideti, et Anelka kavatseb jaanuarikuise üleminekuakna jooksul Chelsea’st lahkuda ning tema vastu tunnevad suurt huvi Hiina klubi Shenhua ja itaallaste AC Milan. „Oleksin soovinud sel hooajal Chelseaga veel ühe liigavõidu teenida, kuid tuleb välja, et see plaan jääb nüüd katki,” ütles ta ajalehele.

AFP-le ütles Anelka aga, et pole The Times’iga üldse rääkinudki, veel vähem nendega oma tulevikku arutanud. „Mul on Chelseaga hooaja lõpuni kestev leping,” lisas ta veel.