Tutvudes Serbia suurimate meediaväljaannete tänaste lugudega, siis üleliia palju seal tänasele sõpruskohtumisele Eestiga ei keskenduta. Paaril korral on ära mainitud eestlaste muljetavaldav tegutsemine kaitses, loomulikult ei ole jäänud mainimata ka 2012. aasta EM-valiksari, kus Eesti Serbia vastu 3:1 võidu ja 1:1 viigi kätte sai.

Ehk kõige enam keskendutakse aga Branislav Ivanovici eilsetele ütlustele ja faktile, et Londoni Chelsea kaitsja täna rahvussärgis oma 85. mängu kirja saab. "Ma ei keskendu palju statistikale, kuid tean, et suurem number on mul ette löömas jah. Samuti olen teadlik, et kaks väga suurt mängijat - Dejan Stankovic ja Savo Miloševic - on oma koondisemängude arvuga veel minu ees. Kuigi mul on nendeni veel palju maad minna, oleks au üks päev nendega samal pulgal olla," rääkis 32-aastane rahvuskoondise kapten Serbia jalgpalliliidu kodulehe vahendusel.

Ivanovic, kes oli koos Manchester Citys palliva Aleksandar Kolarovi ja hetkel Milano Interit esindava Adem Ljajiciga üks kolmest tänasest koondislasest, kes viibis Tallinnas ka viimatises 1:1 viigimängus, tunnistas, et toonasest lumelahingust on tal valusad mälestused.

"Muidugi mäletan seda mängu. Kohtunik oli juba 90. minutil meie 2:1 võiduvärava ära lugenud ja keskväljale näidanud, kuid siis - võibolla esimest korda jalgpalli ajaloos - otsustas ta umbes viis minutit hiljem oma otsust muuta (peakohtunik pidas nõu äärekohtunikuga, misjärel jäeti suluseisu tõttu lugemata Marko Pantelici 93. minuti värav, tegelikult võttis arupidamine aega pool minutit - toim.). See oli uskumatu, sest toonane võit oleks valikturniiril kõike muutnud," meenutas Ivanovic eile.

Kõnealune Serbia lugemata jäetud värav nähtav allolevas videos alates 10:22: