"Esimese poolajaga võib põhimõtteliselt rahul olla. Aserbaidžaan oli esimesel poolajal parem tiim. Teisele poolajale tuli Eesti enesekindlamana ja energilisemana, nad lõid kaks väravat ja nemad on tšempionid," võttis sakslane mängu lühidalt kokku.

"Vastasel on palju mängijaid, kelle koduklubid on üle maailma laiali - Rootsis, Soomes ja Venemaal. See on väga positiivne. On oluline, et me neid rahvusvahelisi mänge mängiksime. Selles need sõprusmängud ongi, et me õpiks tundma, millistest palluritest saavad rahvusvahelisel tasemel mängijad. Kui mõni arvab, et ta võib 80-protsendilise jõuga neid mänge mängida, siis nii ei lähe."

Suurem osa Vogti pressikonverentsist kulus sakslasel tõlgi vahendusel Aserbaidžaani ajakirjanikega riidlemisele. Muu hulgas ütles endine Saksmaa koondise mängija ja treener: "Teie oletegi peasüüdlased, et Aserbaidžaani jalgpall ei saa edasi areneda. Te olite 9 punktiga alagrupist rahul, aga mina ei olnud. Oleksime võinud 18 punkti võtta, aga te annate mängijatele alati andeks. Üks Neftši vana ja loll treener tuleb ja räägib midagi, te usute ja kirjutate üles."

Taustaks: Aserbaidžaani ajakirjanikud on siin, Tallinnas kahel päeval küsimuse sees maininud midagi, mida Bakuu Neftši juhendaja Nazim Suleymanov on kohalikus meedias öelnud ning see on Vogti teravalt ärritanud.