"Kui Eestile loositakse vastu Iirimaa, saan treenereid väärtusliku infoga aidata," lubas Pijpers Delfile. "Tegin Dick Advocaati palvel valiktsüklis Venemaa koondise heaks taustatööd, kogudes infot ja analüüsides vastaste esitusi. Venemaa kuulus Iirimaaga ühte alagruppi ja mul on infopagas iirlaste seitsme mängu kohta."

Aastaid (2000-2005) Eesti jalgpallikoondise peatreeneriks olnud hollandlane hetkel treeneriametit ei pea, tegutsedes rohkem koolitajana. "Mulle pakutakse Moskvasse jalgpalli noorteakadeemiasse vastutusrikast ametikohta, kuid ma pole kindel, kas tahan minna. Kasahstani kogemus on veel üsna värskelt meeles ja elulised faktorid on mulle muutunud üha enam rahast tähtsamaks," märkis Pijpers.

Eesti koondise edu üle oli tal siiralt hea meel, ehkki ta ei teadnud näiteks fakti, et praegune koondis lõi üle tema aegse, rekordiliselt kõrge FIFA reitingukoha. "Kui nii, siis see peab üsna värskelt juhtunud olema. Üritan end asjadega ikka kursis hoida. Müts maha nii treenerite kui mängijate ees, 58. koht maailma reitingus on kiiduväärt."

Eesti jalgpallikoondise võimalikuks vastaseks 2012. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniiri play-off´is tuleb kas Portugal, Iirimaa, Horvaatia või Tšehhi. Loosimine algab meie aja järgi kell 14.