Anieril oli suurepärane võimalus meeskond juhtima viia juba teisel mänguminutil, kuid pall lendas üle väravalati. Varsti pärast seda tekitas Anier endale veel teisegi väravavõimaluse, kuid selle luhtas Newcastle'i väravavaht Rob Elliott.
Ka 73. minutil palli väravast napilt mööda löönud Anier vahetati välja 81. minutil ning sai Motherwelli poolehoidjatelt sooja aplausi.
Šoti klubi peatreener Stuart McCall ütles pärast mängu ajakirjanikele, et ta jäi Anieri esitusega rahule, kuid et ilmselt eestlasest ründaja siiski praegu meeskonnaga ei jää. "Ta näitas mõningaid häid lükkeid ja me teame, et ta on päris korralikult väravaid löönud. Ta töötas tublisti, kuid raske on mängu sulanduda, kui oled vaid paar päeva meeskonnaga veetnud. Anier on meiega nädala lõpuni, kuid ma arvan, et pärast seda läheb ta Norrasse tagasi. Sellegipoolest olen ma seni rahul sellega, mida ma olen näinud. Ta tegi head tööd ja oli tubli."
Henri Anieri koduklubi Stavangeri Viking, mis mängib Norra kõrgliigas andis ta aprillikuus laenule esiliigaklubile Fredrikstadile. Laenuperiood lõppes 15. juulil ning nüüd otsib Viking uut klubi, kellele Anier laenule anda.