Kaht Eesti vutikoondise võtmemängijat, Ragnar Klavanit ja Sander Purit esindav hollandlasest agent Peter Kemna on sügavalt pettunud Eesti jalgpallis kõiki niite tõmbava Aivar Pohlaku käitumises - Pohlak helistas enne nädalatagust Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina MM-valikmängu Klavanile ning hoiatas, et kui näeb Kemnat A. Le Coq Arena tribüünil, viskab ta mehe endale kuuluvalt staadionilt välja, kirjutab Eesti Päevaleht.

"Pohlak on asunud mind ka seljataga mustama, aga ma ei soovi nii madalale laskuda, et Pohlakule, kellega ma pole kunagi isegi kohtunud, midagi tõestama hakata," sõnas eilseni Tallinnas viibinud Kemna, kes vaatas Eesti mänge Bosnia ja Belgiaga telerist.

„Ta on pööranud meie tehtud töö omakasuks ja püüab seda teha taas," kurjustas jalgpalliliidu ja FC Flora president Pohlak Päevalehele saadetud elektronkirjas ja lisas, et Kemna mittelubamine staadionile oli kindlasti õiglane otsus.

Kemnast on saanud Pohlaku silmis Eesti jalgpalli suur vaenlane - esmalt pahandas Pohlakut Klavani talvine siirdumine Almelo Heraclesest teise Hollandi klubisse, Meistrite liigas pallivasse AZ Alkmaari - Kemna tegevuse tõttu olevat mingi osa üleminekurahaga arvestanud FC Flora jäänud tühjade pihkudega.

"Peter Kemna on olnud ainuke agent, keda saan sada protsenti usaldada," kirjeldas Klavan oma koostööd agendiga.

Pohlak lootis ka, et Puri õnnestub välisklubisse kaubelda tema sõbra ja äripartneri, suurt enamust Eesti vutimeestest esindava agendi Tarmo Lehiste kaudu, sest viimane olevat ainus agent maailmas, kelle töö tulu ei lähe talle endale, vaid jalgpallile.