25-aastane Kald on seega viimase vaid mõne aasta jooksul teinud läbi omalaadse teekonna: mängijast kohtunikuks, sealt edasi treeneriks ja nüüd tagasi tipptasemel mängijaks.

Viimati 2013. aasta hooajal Premium liigas mängijana platsil käinud Kald pühendus pärast seda kohtunikutööle, jõudes küllaltki kiiresti välja ka Eesti kõige kõrgemale tasemele - esimest korda oli Kald vilemehena kõrgliigas platsil 2014. aasta sügisel. Kokku sai Kald Premium liigas umbes aastase perioodi jooksul kirja 10 mängu peakohtunikuna, millele lisandusid veel mitmed matšid, kus ta tegutses neljanda arbiitrina.

Käesoleval aastal tegi Kald aga kannapöörde ning hakkas uuesti ka ise suurel väljakul mängima - kohtunikuaastatel oli ta end talvel vormis hoidnud saaliliigas. Kald liitus tugevuselt neljandas liigas osaleva Türi Ganvixiga, olles samal ajal kõrvalt treeneriks Paide Linnameeskonna duubeltiimile.

Nüüd on aga keskpoolkaitsja taas Premium liiga lävepakul - kõrgseltskonnas punase laterna rollis olev Rakvere Tarvas andis teada, et Kald on nendega suvise üleminekuakna raames liitunud.