Fulhami Akadeemia U-18 võistkonna koosseisu kuuluv Käit selgitas FC Levadia pressiteenistusele, et tavapäraselt kaasatakse noored mängumehed esindusmeeskonna tegemistesse mõnede proffide puudumise või vigastuse korral.

"Kutse esindusmeeskonna trenni oli ootamatu, aga väga meeldiv üllatus. Tunnistan, et enne treeningut oli kõva närv sees, aga sain ilusasti hakkama," tõdes Käit, kirjutab Levadia kodulehekülg.

FC Levadia ja JK Kotkas Juuniori kasvandiku sõnul sujus tal söödumäng esindusmeeskonna treeningul hästi, samuti ei tekkinud probleeme kiiruslike elementidega. Küll aga vajavad parandamist kehamäng ja füüsiline pool, mis ei saa 16-aastasel noormängijal olla elukutseliste vutimeestega võrdsel tasemel.

Käit ütles, et Fulhami treenerite staap essotsas peatreener Kit Symonsiga jäid tema poolt näidatuga rahule ning ka Fulhami mängijad olid noore eestlase suhtes väga sõbralikud. "Kõik andsid käppa ja tunnustasid, tundsin end nende seltskonnas väga hästi," sõnas Käit.

Käit loodab, et koondisepausi järel Inglismaale tagasi siirdudes võib peagi tulla järgmine kutse esindusmeeskonna treeningule. Oma debüüti Fulhami särgis Inglismaa tugevuselt teises liigas ehk Championshipis ta veel vaimusilmas ei näe. "Liigume samm-sammult edasi, küllap see päev ka kunagi kätte jõuab," loodab Eesti U-17 koondise ründaja.