Tänavusest hooajast Infonetis palliv vasakkaitsja tunnistas, et säärased saavutused langevad 0:2 kaotuse kõrval tagaplaanile: "Muidugi olen väga õnnelik, et 100. koondisemänguni jõudsin, aga see on ikkagi meeskondlik mäng ja kui me kaotame, siis kaotab kogu tiim."

"Usun, et täna olid mõlemad väravad välditavad. Peame järgmiseks mänguks nii kaitse- kui ründetööd parandama. Täna meil ikkagi mõned võimalused tekkisid. Näiteks avapoolajal, kui Ken [Kallaste] hea tsenderduse andis, aga Rauno [Sappinen] napilt pallini ei jõudnud. Oleks sealt 1:1 tulnud, oleks mäng hoopis teine olnud. Teine poolaeg meil ka tsenderdusi ja nurgalööke oli, aga paraku midagi väga ohtlikku tekitada ei õnnestunud," analüüsis teisipäeval 32. sünnipäeva tähistanud mängumees.

2004. aasta oktoobris Läti vastu koondisedebüüdi teinud Kruglov lisas veel: "Täna oli muidugi väga raske suure kuumusega mängida, joogipausid poolaja keskel olid kindlasti abiks. Aga ega kumbki meeskond väga sellise palavaga harjunud pole ja kaotuse põhjuseks seda tuua ei saa. Keeruline ka praegu öelda, mida kolmapäeval Andorra jaoks konkreetselt muuta - peame kõiki aspekte arendama. Täna olid meil ka paljud põhimehed puudu - näiteks [Enar] Jääger, [Konstantin] Vassiljev ja [Sergei] Zenjov. Järgmisteks mängudeks on meil aga õnneks mitmed täiendused juures."