Sisetülide küüsis vaevleval Ukraina koondisel, kus mängijad ei ütle üksteisele hommikul teregi, on kirjas kaks kaotust. Täna õhtul on viimane võimalus fännide poolehoidu tagasi võita ning seda nad kindlasti iga hinna eest teha tahavad, arvavad jalkagurud. Poolal on küll neli punkti kirjas, aga pole mitmetes olukordades saanud pallile pihta isegi 100%-lise võimaluse juures. Sellises meeleheitlikus vastasseisus võib juhtuda kõike.

Varal ja Kruusil on kindel seisukoht selle osas, mida täna õhtul staadionil juhtuma hakkab. Vaata videost, kas Ukrainal jääbki sel turniiril värav löömata, kas kahe meeskonna peale suudetakse mõni värav ikka lüüa ja kui, siis mitu, ning kas Lewandowski, Euroopa jalgpalli üks superstaaridest, saab täna lõpuks käe valgeks? Boonusena saab videost teada, kelle kontserdil käis Londonis Kalev Kruus!

Kruus ja Vara, kes tegutsevad kogu EM-i vältel Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet, avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule. Kolmapäeval Portugal - Ungari mängu eelvaade!