Wales on sel finaalturniiril kaheksa hulka jõudmisega kõiki üllatanud ning täna õhtul seisab neil vastas üks favoriite. Samas, meeskondade omavahelised viimased mängud Belgia favoriidistaatust ei kinnita – Wales on võitnud neli ning Belgia koondis viis mängu.

Kruus ja Vara lahkavad videos küsimusi, mis võivad õhtuses mängus võitja selgitamisel olla määrava tähtsusega. Belgia võib ju olla kõige rohkem pealelööke (koguni 84) teinud sats sel finaalturniiril, kuid kas nad jätavad väravate vormistamise jälle viimasele minutile? Kas belglaste jaoks kodune toimumiskoht Lilles’is oma kodumaa piiri ääres toob kaasa fännihordide invasiooni ning pakub rasketel hetkedel tuge? Milline suur muutus saadab Belgia meeskonda selles mängus? Kas uskumatus vormis oleva Gareth Bale suudab ka seekord teha Walesi jaoks imesid? Ning kõige tähtsam küsimus – kes läheb sellest paarist edasi? Ekspertide vastused võivad fänne üllatada!

Kruus ja Vara tegutsevad kuni EM-i lõpuni Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet ning avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule. Homme teevad jalkagurud eelvaate Saksamaa – Itaalia veerandfinaalile.