Jalkagurud on ühel meelel – ees ootab ülikõva mäng, mille võit viib alles poolfinaali. Itaalia on Conte käe all teinud suurepärase turniiri, sealhulgas võtnud kaks vägevat skalpi – Hispaania ja Belgia mõlemad 2-0. Saksamaa pole aga seni lasknud endale lüüa ühtegi väravat, kuid on ise tulistanud igas mängus vähemalt ühe – tõsi, välja arvatud Poola vastu. Samas, ega sakslastel nii kõva vastast nagu Itaalia polegi veel olnud.

Mis hakkab täna õhtul toimuma, kas minnakse ründama või otsitakse kannatlikult lahendusi? Sakslased pole veerandfinaalis veel kunagi kaotanud. Kas täna õhtul tuleb paradigma muutus ning Itaalia lõpetab Saksamaa teekonna, siirdudes ise poolfinaali? Kas Saksamaa säilitab oma ülemvõimu? Või on normaalaja lõpuks mäng hoopis viigis? Jalkagurudel on oma seisukoht. Vaata lähemalt videost!

Kruus ja Vara tegutsevad kuni EM-i lõpuni Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet ning avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule. Homme teevad jalkagurud eelvaate Prantsusmaa – Islandi veerandfinaalile!