Kui päeva alustuseks avas Slovakkia oma turniiri 4:1 võiduga Ungari vastu, siis teises kohtumises Kasahstani ja Šveitsi vahel mänguliselt võitjat ei selgunud.

Seega tulid kasutusele karistusvisked, kus kindlama käega kasahhid võidu võtsid ja 2 punkti tabelisse kirjutasid. Järgmises A-alagrupi kohtumises võttis 3:0 võidu Taani, kes oli üle Norrast. Päeva viimases A-alagrupi kohtumises saime näha haaravat Läti-Tšehhi duelli, kus tšehhid alles minut enne normaalaja lõppu 3:3 viiginumbrid tabloole tõid.

Kuna lisaajal väravaid ei nähtud, tulid taas kasutusele karistusvisked, kus meie lõunanaabrid ühtegi edukat sooritust kirja ei saanud ja teist päeva järjest vastase paremust tunnistama pidid. Eile jäädi mäletatavasti lisaajal alla Rootsile.

Karistusviskeid läks vaja ka Prantsusmaa - Saksamaa lahingus, kus prantslased 2:2 seisult külmemat närvi üles näitasid ja kaks võidupunkti tabelisse teenisid. Õhtu viimases B-alagrupi mängus teenis esimesed võidupunktid eile Kanadale 1:5 alla jäänud USA, kes täna Valgevenest numbritega 6:3 parem oli.