Mängu esimesel kolmandikul juhtus traagiline õnnetus, kui tribüünil istunud vanem mees sai infarkti ja suri. Arstid üritasid meest elustada veerand tundi, kuid tulemust see ei andnud.

Mängijad pidid intsidendi järel paarkümmend minutit riietusruumis ootama ning Rooba sõnul neile ei öelnud, mille tõttu kohtumine peatati. "Meile öeldi vaid, et hallis toimus vahejuhtum ning peagi saame teada, millal mäng jätkub, Eks see tegi mängu jätkamise keeruliseks, kuid saime hakkama."

Enda mänguga jäi eestlane igati rahule. "Skoorisin oma hooaja esimese värava liigamängudes ning lisaks olin veel söötjaks ühele meie väravatest. Vaadates veel tagasi vahepealsele ajale, siis olen mänginud osaliselt Liiga meeskonnaga ja osaliselt Mestise meeskonnaga. Mestise mängud on toonud taas vajalikku mänguaega, enesekindlust ning ka seal on mul väravatearve avatud. Täna soliidsed üle 15 minuti mänguaega. Lisaks mängisin ka arvulist ülekaalu, mis on loomulikult suurepärane asi."

"Meeskondlikult oleme hetkel küll meistriliigas kümnendad, kuid kuues koht on vaid kahe ja viies koht nelja punkti kaugusel. Hooaeg on veel noor," lisas Rooba oma Facebooki lehel optimistlikult.