Rooba hooaeg lõppes eile, kui Hermes kaotas esiliiga veerandfinaali otsustavas seitsmendas mängus Joensuu Jokipojatile 0:5.

"Midagi pole teha, vastane oli eile parem. Eriti olime hädas nende väravavahiga (seda tegelikult kogu play-off seeria aja), endalgi oli eile mitu väga-väga head võimalust, kuid kahjuks võimalusteks need jäidki. Kaotamine 7ndas mängus on tõsiselt valus...," kirjutas Rooba Facebookis.

"Kokkuvõtteks võib öelda, et mu "reis" siia Kokkolasse on olnud igati edukas ning olen siiralt õnnelik, et tegin selle raske valiku siia tulla. 16 põhihooaja mängu ja 7 play-off mängu jooksul jäi mu arvele 8 väravat ning 6 resultatiivset söötu, mis on igati soliidne tulemus. Teadsin koheselt siia tulles, et alguses saab väga raske olema ja nii see ka oli. Mu mängukogemus ja -tunnetus olid nii väheseks jäänud Espoos, et see võttis omajagu aega ennast taas jalgadele saada. Eriti õnnelik olengi selle üle, et sain siin nii tohutult mänguaega ja mängukogemust. Kui Espoos jäi mu mänguaeg sinna 8-10 minuti kanti, siis siin oli see 17-20 minuti kandis, see vahe on tohutu. Üldse kogu see keskkonna muutus ning rolli muutus tõi mulle kõvasti uut positiivset energiat ning motivatsiooni, mis kõik Espoos olles kaduma kippus," lisas Rooba, kinnitades ühtlasi, et uuel hooajal ta Hermses ei jätka.

"Eilsega lõppes ka minu leping Kokkola Hermesega, uuel hooajal siin ma enam ei jätka. Lisauudiseid selle kohta, kus mu karjäär jätkub, saab ilmselt kuulda järgmise paari kuu jooksul. Nüüd võtan hetke, et puhata nii vaimu kui füüsist ja siis hakkan valmistuma juba Eesti koondisega MMile minekuks (17.-24. aprill Zagrebis)."

"Lõpetuseks tahan omaltpoolt taaskord tänada kõiki, kes on mind toetanud läbi kogu selle keerulise hooaja. Pean tunnistama, et kohati oli väga raske ning just sellistel hetkedel on olnud igaühe teie toetus mulle ülimalt tähtis," lisas Rooba.