Rooba arvele jäi kaotusmängus kaks pealeviset ning paar loodud väravavõimalust.

"Ilmselt üks tugevamaid vastaseid, kelle vastu olen senise karjääri jooksul mänginud," kommenteeris Rooba oma Facebooki fännilehele. "Kogu mäng oli üldse väga kõrge tasemega, eriti arvestades sellega, et tegemist on alles augustikuuga. Mäng oli tohutult kiire ja kõrge tempoga, otsuseid tuli vastu võtta väga-väga kiiresti ja eks see ka sai otsustavaks, vastane oli mõnes sellises pisiasjas lihtsalt meist parem. Meie kolmiku mäng õnnestus päris hästi ja saime oma ülesannetega päris hästi hakkama. Ainult i-le jäi täpp panemata ehk värav jäi löömata. Arvan, et õppisime sellest kaotusest väga palju ja läheme taaskord tugevamana edasi!"

Kolme meeskonnaga alagrupis on JYP saanud ühe võidu ja ühe kaotuse - võistlussarja avakohtumises alistati prantslaste Rapaces de Gap tulemusega 4:1. Rooba viskas võidumängus ühe värava, sai kirja ühe söödupunkti ning valiti mängu parimaks.

JYPil seisab alagrupiturniiril ees veel kaks kohtumist - Linköpingile sõidetakse külla 2. septembril, Gap võetakse kodus vastu 10. septembril. Alagrupist edasi 32 parema hulka pääsevad iga grupi esimesed kaks tiimi.