Laupäevastes mängudes alistas HC Viking Narva PSK 6:4 (3:1, 1:0, 2:3) ning Tartu Kalev-Välk HC Panteri 7:2 (1:1, 2:0, 4:1).

HC Vikingi ridades vikasid kaks väravat Maksim Ivanov ja Oleksii Lubnin, tartlaste võidumängus suutsid sama Juri Golovkin ja Vassili Titarenko.

Pühapäeva õhtul jäi Tartu Kalev-Välk kodujääl tulemusega 2:3 (0:1, 2:1, 0:1) alla põhiturniiri võitnud HC Vikingule. Võitjate poolel kaks väravat visanud Igor Shamanskyy sepistas võidutabamuse 4:01 enne lõpusireeni.

Jäähoki Eesti Meistriliiga põhiturniiri lõppseis: HC Viking 43, Tartu Kalev-Välk 27, Narva PSK 25, HC Panter 16, Kohtla-Järve Viru Sputnik 9.

EJHL-i juhatuse otsusega ei osale põhiturniiri võitja HC Viking play-offis seoses finantskohustuste mittetäitmisega alaliidu ees. Medalitele mängivad Narva PSK, Kalev-Välk, HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik.

Poolfinaalid mängitakse 14. ja 15. märtsil, vastamisi lähevad Tartu Kalev-Välk ja Kohtla-Järve Viru Sputnik ning Narva PSK ja HC Panter.

Laupäeval võõrustab HC Panter Narva PSK-d ning Kohtla-Järve Viru Sputnik Tartu Kalev-Välku. Pühapäeval mängitakse korduskohtumised Narvas ja Tartus.

Poolfinaalides mängitakse kahe võiduni. Kui kumbki meeskond võidab ühe mängu, siis järgneb teisele kohtumisele lisaaeg ja vajadusel karistusvisked.