"Ootame veel, ehk saame ikka neli meeskonda mängima. Hetkeseisuga on nemad kolm enda osalemist kinnitanud," ütles Delfile ja Eesti Päevalehele jäähokiliidu president Rauno Parras.

"Õnneks on noorte meistrivõistlustel sel aastal rõõmustavalt palju osalejaid. See on kõige tähtsam, et lastespordi poolelt on arenguid märgata. Tondiraba jäähall on hoki populaarsuse kasvule kõvasti kaasa aidanud. Kui see nii jätkub, võib mõne aasta pärast meistriliigas seis olla juba palju roosilisem."

Parras rääkis Delfile veel pisut KHL-i klubi Riia Dinamo mängudest 2. ja 4. detsembril Tondiraba jäähallis, lükates ümber kompleksi juhataja Jelena Glebova väited, nagu peaks Riia klubi üksinda hoolitsema publiku saali toomise eest mängudeks Magnitogorski Metallurgi ja Tšeljabinski Traktoriga.

"Tondiraba halliga suhtles Heino Enden. Aga kindlasti kavatseme neid toetada kõikvõimalike vahenditega ja tagada, et saali võimalikult palju inimesi tuleks. Käisin just hiljuti vaatamas Dinamo hooaja esimest kodumängu Helsingi Jokeritega, kus oli hallis 5000 inimest. Kõik nad ilmselt Eestisse ei tule, aga teades, kui tublid hokifännid lätlased on, võib loota, et siin tekitatakse mõnus kodumängude meeleolu," rääkis Parras.

Seda, kui palju võiksid maksta Tondiraba KHL-i mängude piletid, ei osanud Parras öelda. Ega ka seda, kui suur osa tribüünist eraldatakse Dinamo fännidele ja palju neid Eestis müüki tuleb. Tondiraba jäähallil on 5743 statsionaarset istekohta.