Klubi ei anna aga rohkem mehe tervise kohta mingit informatsiooni, kuid teada on, et 31-aastasel rootslasel on varem olnud paar väiksemat südameoperatsiooni seoses rütmihäiritega. Need toimusid 2010. ja 2011. aastal, kui ta mängis Toronto Maple Leafsis.

"Sain sellest teada pärast mängu. Pole kunagi hea uudis, kui su tiimikaaslane haiglasse viiakse. Oleme kõik mures. Loodetavasti on kõik korras," ütles pärast Bruinsi 2:6 kaotusega lõppenud kohtumist meeskonna kapten Zdeno Chara.

Gustavsson oli jõudnud teha 14 tõrjet ja lasknud sisse kaks väravat, kui mängu pidi sekkuma Soome puurilukk Tuukka Rask. Teist kolmandikku alustas Bruins 1:2 kaotusseisust.

"Nägin lihtsalt, et ta tundis ennast pärast esimest kolmandikku haigena või midagi sellist. Ta ei öelnud midagi. Ta osutas pärast kolmandikku lihtsalt treeneri peale ja oligi kõik. See on kõik, mida ma tean," rääkis Rask.

Ka Bruinsi treener Claude Julien ütles pärast mängu, et ta pole Gustavssoni tervisliku seisundiga kursis. "Ausalt öeldes mul pole õrna aimugi. Ta viidi mingisse haiglasse, mulle öeldi. Mina vaatasin siin mängu nagu kõik teiegi. Ainult nii palju mulle öeldi," sõnas Julien.