USA meedia teatel leidsid kõne all olevad sündmused aset pühapäeva hommikul ühes Buffalo kesklinna hotellis. Uurimine olevat veel aga väga algusjärgus, mistõttu pole Kane'ile esitatud ühtegi süüdistust.

Buffalo politsei teatel on Kane'i süüdistaval naisel mäluprobleemid ning pole oodata, et see juhtum niipea lahendatakse.

Kane on enda kaitseks palganud sama advokaadi, kes tema kolleegi Patrick Kane'i suvel vägistamissüüdistuste puhul aitas. See juhtum pandigi lõpuks piisavate asitõendite puudumisel lukku.

"Võtame Evander Kane'i suhtes tehtud süüdistusi väga tõsiselt. Kogume fakte ja oleme pidevalt NHL-i juhtkonna ning Evanderi esindajatega ühenduses. Kuniks meil pole rohkem informatsiooni, ei saa me rohkem kommentaare anda," öeldi Sabresi klubist USA Todayle.

24-aastane Kane puudus pühapäevaselt treeningul isiklikel põhjustel. Kane liitus Buffaloga tänavu veebruaris, kui ta sinna Winnipeg Jetsi ridadest vahetati. Mees olevat ise üleminekut palunud seoses vahejuhtumitega meeskonnakaaslastega riietusruumis.