Suursalu jagas Euroopa Tuuri valiksarjaks oleval Nordea Touri etapil Landeryd Mastersil 7.-12. kohta, läbides kolmepäevase võistluse 208 löögiga ehk 8 alla par'i.

Kui avapäeval tegi Suursalu 74 lööki ehk 2 üle par'i, siis teisel juba 66 ja kolmandal 68 lööki. Seejuures oli eestlase viimane päev vaheldusrikas - kohe teisel rajal tegi ta double bogey, 13. rajal aga eagle'i, lisaks kokku viis birdie't. Viimase raja birdie'ga võinuks Suursalu kerkida ka esikohta nin par'iga kolmandat kohta jagama, ent seal pidi ta leppima bogey'ga. Esikoha saanud rootslasele Henric Sturehedile kaotas ta lõpuks kahe löögiga.

"Enne võistlust tundsin ennast paremini kui tavaliselt, kuna treenimisperiood Eestis ja kogemused Euroopa Tuurilt andsid kõvasti enesekindlust. Sain see nädal oma mängu toimima ning tänu sellele tuli ka hea lõpptulemus -8. Tahaksin tänada ka oma caddie't Andreas Härmat, kellest oli palju abi," kommenteeris mullu augustis Norras esimese eestlasena profiturniiri võitnud Suursalu ise Facebookis.

Järgmise võistluse kavatseb Suursalu pidada 11.-13. septembril Rootsis Haverdal Openil.