Paarsada osalejat oli Kiidjärvel, Oandul ja Nõval ning sadakond rogainijat seikles Pärnu külje all Reius ja Ida-Virumaal Alutagusel. Alutaguse parimaks võistkonnaks kuulutati Metsavennad ehk Edgar Kriisk ja Aivar Põllu, Kiidjärvel võistkond Seiklushunt ehk Arvi Anton, Joosep ja Kaupo Tammemäe. Oandu rogainipäeva pani kinni võistkond Pomme de terre ehk Lauri Lahtmäe ja Merill Mägi, Nõval võidutses võistkond Puujalad ehk Marek Zahkna ja Mehis Muru ning Raekülas võistkond Nõmmed 2 ehk Marek ja Andre Nõmm.

RMK rogainipäeval tuli 2-5-liikmelistel võistkondadel metsast kolme tunni jooksul üles leida võimalikult palju erisuguse väärtusega kontrollpunkte. Distantsi pikkuse ja läbitavad punktid valis iga võistkond vastavalt oma võimetele. Kõikides kontrollpunktides jagati infotahvlitel ka metsatarkust.

Võistlustulemuste arvestamisel kasutati Tarmo Klaari välja arendatud mobiiliorienteerumise äppi MOBO, mis andis kiire ülevaate võistlustulemustest juba võistluse ajal. Rahulikuma loomuga kulgejad võisid siiski piirduda ka vaid paberist kaardi abil kontrollpunktide otsimisega, ilma kontrollpunkte MOBOga registreerimata.