Seega mängitakse Eesti meistrivõistlused seekord 36-, mitte 54-rajalisena.

”Kuna väljak oli suure vihma tõttu muutunud mängukõlbmatuks, siis võistluskomitee tegi otsuse võistlus katkestada ja avapäeva tulemused tühistada,” kommenteeris võistluste peakohtunik Heinu Klaas. ”Minu praktikas Eesti meistrivõistluste võistluspäeva varem katkestatud ei ole. Küll on mäng peatatud äikese tõttu ja hiljem jätkatud, aga et halva ilma tõttu kogu võistlus katkestatakse, see on esmakordne."

“Selline on ilm ja nii juhtub. Midagi pole teha,” arvas üks võitjasoosikuid Egeti Liiv. “Mina oma meelt mustaks ei tee, sest kaks võistluspäeva on veel ees."

Meistrivõistlustel kaitseb tiitlit meestest Egeti Liiv ja naistest Annika Meos. Kohal on kogu Eesti golfiparemik.

Mängud jätkuvad laupäeval kell 7 ja Eesti meister selgub pühapäeval kahe võistluspäeva tulemuste põhjal.

Delfi TV kaamerad keskenduvad ülekannetel 9., 18. ja hole-in-one'i ootuses loomulikult ka juba aastatega "telerajaks" kujunenud 10. raja sündmustele, samuti jälgime eraldi otsepildis põnevaima mängugrupi edenemist - seal mängivad kahel esimesel võistluspäeval kaks suursoosikut, tiitlikaitsja Egeti Liiv ning Sander Aadusaar, samuti tänavu häid tulemusi näidanud nooruke Joonas Juan Turba.

Lisaks neile on stardis ka kogu ülejäänud Eesti amatööride paremik, sealhulgas tänavune Eesti rajamängu meister Marten Palm, Martin Järve, samuti Eesti naiste esinumber Annika Meos.

Ülekandeid juhivad kommentaatorite ja intervjueerijatena kolme päeva jooksul Jaan Martinson, Marko Kaljuveer ja Torel Neider.