"Olen Saaremaad alati hea meelega külastanud ning mulle meeldivad siinsed inimesed ja nende siirus. Väga suur eeltöö on juba tehtud nii olemasoleva toimiva klubi poolt kui ka suurepärases korras oleva väljaku näol, kuid viimastel aastatel pole olnud regulaarsest golfiõpet, nii, et sellega nüüd uuesti perspektiivitundega pihta hakkamegi. Meil on ühine unistus kasvatada Saare Golfist järgmise kolme-nelja aasta jooksul üks põnev tervisekeskus, kuhu saarlased ja külalised on alati teretulnud, nii golfi mängima kui ka oma sündmusi korraldama," ütles Suursalu.

Saare Golfi tegevjuht Marko Kaldoja sõnul on eesmärgiks teha saarest Eesti golfi pealinn, kus oleks elanike arvu kohta kõige enam harrastajaid Eestis.

"Meie sügisene lastelaagri projekt läks üle ootuste hästi, meeldis nii vanematele, lastele kui Marile, nii et tore algus on juba tehtud," ütles Kaldoja.

"Mari puhul hindame tema entusiasmi golfi arendamisel ning tervisliku elustiili propageerimisel laiemalt, mis ühtib ka Saare Golfi eesmärkidega. Erilist kiitust on Mari pälvinud naistelt, kelle huvi golfi vastu Eestis aasta-aastalt kasvab," täiendas ta.