Uus 18-rajaline golfirada tuleb senise 9 rajaga Stone Course`i asemele.

"Kohtusin Annikaga esmakordselt 2011. aastal ning arutasin temaga meie teise raja kujundamist. Ta tuli kohe meie mõttega kaasa, et meie golfikeskus tuleb arendada rahvusvaheliseks vaba aja veetmise kohaks," rääkis Estonian Golf & Country Club'i juhataja Hanno Kross.

"Kui ma esimest korda näitasin pilte sellest maastikust vaatega Soome lahele ja Jägala jõe suudmele, meenutas see Annikale tema sünnikohta ning ta tundis ennast kohe projektiga koduselt," lisas Kross.

Lisaks golfirajale on kavas ehitada ka uus 150 toaga hotell ning tulevikus rajada ka tenniseakadeemia.

2008. aastal sportlaskarjääri lõpetanud Sörenstam on siiani kujundanud kolm golfirada, kuid Jõelähtme rada oleks esimene Euroopas. Siiani on rootslanna aidanud golfiraja kujundada Hiinas, Lõuna-Aafrika Vabariigis ja Malaisias.

"Olen väga õnnelik, et saan oma esimese raja disainida Euroopas, eriti veel seetõttu, et see tuleb minu kodule nii lähedale," sõnas Sörenstam. "Selle projekti muudab väga põnevaks Estonian Golf & Country Clubi lähenemine. Tänapäeva golfirajatised peavad olema väga paindlikud ja perekonnasõbralikud ning see projekt võtab neid nõudmisi väga täpselt arvesse."