Walker läks esikohal vastu viimasele maratonpäevale, kus tänu laupäevasele vihmapausile tuli liidritel teha kaks täisringi, ja suutis napilt edu hoida lõpuni. Pinge püsis viimase hetkeni - kui maailma esinumber Jason Day tegi viimasel rajal eagle'i, säilis Walkeri ühelöögiline eduvaid tänu birdie'le eelviimasel rajal.

Viimasel pidi ta võitmiseks mängima vähemalt par'i ja sellega sai Walker täpselt hakkama, saates otsustava puti auku ligikaudu meetri kauguselt.

Walker, kelle karjääri seni parim koht suurturniiridel oli seitsmes, läbis kolmanda ringi 68 ja neljanda 67 löögiga, lõpetades turniiri tulemusega -14. Day kaotas ühe, ameeriklane Daniel Summerhays nelja löögiga.

Veel viimase päeva õhtuni püsis esikohakonkurentsis kaks nädalat tagasi British Openi võitnud rootslane Henrik Stenson, kes aga 15. rajal tegi double bogey ning lõpetas tulemusega -8 seitsmendana.

Enne Walkerit ja Stensonit kuulusid aasta esimese kahe suurturniiri võidud Danny Willettile Mastersil ja Dustin Johnsonile US Openil - kõigi nelja jaoks oli tegemist karjääri esimese nii kaaluka esikohaga.