Päeva kõige põnevamas veerandfinaalis alistas 2013. aasta rajamängu Eesti meister Marten Palm Eesti jooksva edetabeli liidri Sander Aadussaare ühe löögiga ja jõudis homsesse poolfinaali.

"Kuna läksin kohe matši nelja löögiga juhtima, sain mängida pingevabalt ja teha oma mängu, aga lõpp läks ikkagi närviliseks," kommenteeris Palm pärast veerandfinaali. Eesti koondislaste duellis suutis Aadusaar raja teisel poolel kaotusseisu vähendada ühele löögile. "Eelviimasel, 17. rajal pidin viiemeetrise puti sisse lööma, et ühelöögilist edu hoida," selgitas Palm.

"Ka viimasel rajal suutsin palli kindlalt rajal hoida ja lõpetada veerandfinaal võidukalt."

Päeva esimeses mängus alistas Palm kaheksandikfinaalis Cristofer Hermani.

Poolfinaalis kohtub ta tiitlikaitsja Martin Järvega, kes veerandfinaalis alistas Carlos Kirtsi. Teises poolfinaalis mängivad kahekordne Eesti löögimängu meister Egeti Liiv ja Timo Raukas. Liiv võitis esmalt Sten Erik Soo ja veerandfinaalis Gunnar Kobini. Raukas jõudis nelja parema hulka võitudega Gert Hollandi ja Henri Pika üle.

Naistest jõudis poolfinaali tiitlikaitsja Annika Meos. Võistluste favoriit mängib homme Kristina Kuzmenokiga. Teises poolfinaalis on vastamisi Liis Kuuli ja Anneli Esken.

Poolfinaalid algavad homme Valgeranna golfiklubis kell 9 ja finaalid kell 15.

Kell 15 algavatest finaalidest teeb Delfi TV otseülekande. Kommenteerivad kunagine Eesti golfimeister, Eesti Päevalehe ja Delfi spordiajakirjanik Jaan Martinson ning Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer.