Lisaks maratonile olid kavas ka 5, 10, 20 ja 30 kilomeetri distantsid ning neil leidus ka lõpetajaid. Täispikal maratonidistantsil jõudis üks võistleja 39 kilomeetrini, kuid oli siis sunnitud katkestama. Selleks ajaks oli sealjuures ilm "vaid" -48 kraadini soojenenud.

Osalejaid oli vaat et igast vanuserühmast: noorim oli 21-aastane, vanim lausa 71-aastane. Kaheksa lapse ema Anastassia Stepanova läbis näiteks 25 kilomeetrit nelja tunniga, 71-aastasel Jegor Permjakovil võttis 15 kilomeetri läbimine kaks ja pool tundi.

Kõige kaugemale jõudis Emissa külavanem Ilja Pesterev, kes katkestas 39 kilomeetri järel - ta oli selleks ajaks rajal olnud kolm tundi ja 53 minutit.

"Tahtsime inimestele näidata, et isegi -45 kraadist külmemates tingimustes on võimalik joosta," sõnas üks korraldajatest Jegor Abramov.

Hoolimata sellest, et ükski võistleja ei suutnud maratonidistantsi ülikrõbedas pakases läbida, kavatsevad korraldajad ürituse ka järgmisel aastal läbi viia ning ootavad osalejaid üle kogu maailma.