Saku suurhalli kerkib võistluse ajaks unikaalse ja enneolematu disainiga ühekordne võistluspark, kus hakkavad mõõtu võtma nii maailma parimad BMX-ratturid kui ka rulatajad. Väljak ühendab tavaliselt väga erinevatel obstaaklitel ja linnamaastikel harrastatavate võistlusalade jaoks vajalikud nüansid üheks suurejooneliseks vaatemänguplatsiks. Väljak saab valmis tulevaks kolmapäevaks, 1. veebruariks, mil sellel võtavad mõõtu Eesti parimad BMX-ratturid ja rulatajad, kes asuvad võistlema võimaluse eest tuleval laupäeval maailma tippkonkurentsis Simple Sessioni põhivõistlusel rinda pista.

Väljaku disaini autoriks on X-Mängude, Red Bull Skylines'i, Nike Pro ja teiste maailma tippvõistluste number üks pargidisainer Nate Wessel, kes disainib Simple Sessionile võistlusväljakuid juba 10 aastat.

Simple Sessioni võistlustest võtab tänavu osa ligikaudu 140 rulatajat ning BMX-ratturit umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas. Saku Suurhalli kerkib võistluse ajaks hiigelsuur ja unikaalne ühekordne võistluspark, mis ühendab tavaliselt väga erinevatel obstaaklitel ja linnamaastikel harrastatavate võistlusalade jaoks vajalikud nüansid üheks suurejooneliseks vaatemänguplatsiks.

Tallinna tulevad spetsiaalselt kohale ka Eestis viimastel aastatel tõusujoones populaarsust kogunud tõukerattasõidu maailmanimed. Lisaks demonstratsioonesinemisele kerkib Saku Suurhalli eraldi park tõukerataste tarbeks, kus Simple Sessioni külastajad saavad sõita, tutvuda oma iidolitega, õppide trikke ja nippe ning proovida uusi tõukerattaid.

Võistlused lööb lahti laupäev, 4. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sportlasi. Pühapäeval, 5. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia.

Piletid on müügil Piletilevis