Kui 28-aastasel Turskil paluti iseloomustada peale kasvavat põlvkonda, lipsas naise huulilt esimesena just Sildaru nimi.

"Teen alati nalja - kuigi see polegi nii väga nali - et Kelly on sõna otseses mõttes kaks korda noorem kui mina ning teda on väga huvitav vaadata. Ta võiks olla mu tütar, aga ta valitseb seda ala täielikult. Ma ei arva, et mina olin talle inspiratsiooniks, aga kui see oli kasvõi natukene nii, siis oleks see väga meelitav," rääkis kanadalanna.

Portaalis Summit Daily on sõna võtnud USA parim naisvigursuusataja Devin Logan, kes märkis, et Sildaru-suguste noorte staaride pealtung paneb teda innukamalt treenima.

"Vahel võid jääda kinni mugavusfaasi, kus sa teed ainult ühte ja sama asja, aga sellised fenomenid nagu Kelly Sildaru hoiavad mul tagumiku kuumana ja panevad uusi trikke õppima. Sa vaatad kedagi sellist nagu Kelly ja mõtled, et tahad ju ka mängus püsida ja seda spordiala edasi arendada, nagu tema seda teeb," sõnas 23-aastane Logan.

Dew Touri pargisõiduvõistluse hüpete osa algab täna kell 19.45, reilidele minnakse homme kell 21.30. Delfi vahendab võistluse käiku tekstipõhises otseülekandes.