„Cassie on tõesti väga tugev. Tema hüpete kõrgus on hoopis teine tase,“ tunnustas Tõnis võitjat. „Kelly kava oli tehniliselt raskem, kuid rennisõidus hinnatakse väga palju kõrgust ja seal jääb Kelly praegu talle kindlalt alla.“

Kelly on nüüdseks Sharpe'iga tipptasemel konkureerinud kolmel korral ning kahel juhul on peale jäänud kanadalanna. Ainsa võidu sai Kelly tänause hooaja Copperi MK-etapil, kus tal õnnestus teha ka senise karjääri parim sooritus rennis.

„Seekord õnnestus teha ära kõik soovitu. Võib olla oli seekordne parim natuke kehvem Copperi MK-etapi omast,“ rääkis Tõnis. „Rennisõidus saab paljuski määravaks mugavus ja julgus. Rennis tuleb end mugavalt tunda. Kelly on renni veel nii vähe sõitnud. Mugavus ja julgus tulevad ajaga. Eks renn on hirmutav ja alles ajaga tuleb julgus tõusta kõrgemale renni kohale.“

Kui Kelly tegi tehniliselt keerukama kava, siis kanadalanna hüpped olidki tunduvalt kõrgemad. Kelly kerkis parimal juhul 1,8 meetrit üle renni ääre. Sharpe'i vastav näitaja oli aga 3 meetrit. Siia tuleb lisada, et renni põhja on sellelt kõrguselt umbes 10 meetrit.

Hõbemedali kaela saamist peab Kelly natuke ootama, kuna autasustamine leiab aset kohaliku aja järgi kell 22.00. Seejärel tuleb aga kiirelt seada sammud hotelli poole, kuna juba hommikul kell 9.00 algab pargisõidu võistluseelne treening. Tund aega hiljem hakatakse jagama aga medaleid.

Rennisõidu lõppjärjestus:

1. Cassie Sharpe 94,00
2. Kelly Sildaru 92,33 punkti
3. Rachael Karker 86,33
4. Brita Sigourney 84,66
5. Maddie Bowman 83,33
6. Ayana Onozuka 75,00
7. Devin Logan 64,66
8. Annalisa Drew 59,00