Finaalis viimasena mäest alla tulnud Sildaru esimene sõit õnnestus väga hästi, ta teenis 90 punkti ja asus võistlust juhtima. Eestlannale järgnesid rootslanna Jennie-Lee Burmansson 84,60 ja ameeriklanna Maggie Voisin 82 silmaga. "Arvan, et see oli parem kui eilne (kvalifikatsiooni - toim.) esimene sõit. Alati saaks paremini, aga teine sõit on veel ees ja loodetavasti õnnestub siis paremini. Ootasin MK-etappidel osalemist väga. Tore, et see võistlus toimub siin Uus-Meremaal," rääkis Kelly avasõidu järel.

Juba teise sõidu eel oli eestlanna võidu kindlustanud, sest keegi ei suutnud tema tulemust ületada. Teisele kohale sõitis end teise laskumisega šveitslanna Giulia Tanno (86,6 punkti), kolmandaks taandus rootslanna Jennie-Lee Burmansson (84,60), kes oli kevadel saanud juunioride MMil Sildaru järel hõbemedali.

"Olen väga õnnelik, see ongi kõik! Naudin siinolemist täielikult, see park on väga ilus," sõnas võidukas Kelly teise sõidu järel.

Finaalis jagasid punkte Sloveenia (Urh Bulc), Uus-Meremaa (Dion Newport), USA (Steele Spence), Šveitsi (Arnaud Cottet) ja Jaapani (Chiho Tkao) kohtunikud.

Kvalifikatsiooni tulemused:
1. Kelly Sildaru (Eesti) 92,80 punkti
2. Giulia Tanno (Šveits) 88,20 punkti
3. Dara Howell (Kanada) 86,40 punkti
4. Jennie-Lee Burmansson (Rootsi) 84,60 punkti
5. Maggie Voisin (USA) 84,00 punkti
6. Johanne Killi (Norra) 83,60 punkti
7. Yuki Tsubota (Kanada) 81,80 punkti
8. Tiril Sjaastad Christiansen (Norra) 80,20