Aspenis X-Mängudel kuldmedali võitnud Sildarul oli samal ajal plaanis minna võistlema Kanadasse Calgarysse, kus ta saaks osaleda nii oma põhialal pargisõidus kui ka rennisõidus, kuid mänedžer Michael Spencer soovitas tal ikkagi Oslosse kohale minna, sest seal saab ta teha kõvasti trenni linna ehitatud trampliinil ja ehk pääseb ka võistlema.

Kelly isa Tõnis Sildaru rääkis eile Delfile, et 90-protsendilise tõenäosusega ongi nad just Oslosse minemas. Täna teatavad X-Gamesi sotsiaalmeedia kanalid, et Sildaru Oslosse tulekut ka kinnitanud on. Kuna aga ükski esialgsest kuuest "põhivõistlejast" loobumisest teatanud pole, tundub hetkel tõenäoline, et Sildaru saab osa võtta 24.-26. veebruarini toimuvatest ametlikest treeningutest, kuid 27. veebruaril asetleidvale põhivõistlusele pääseb ta vaid mõne konkurendi loobumisel.

Oslo X-Mängudel on teiste seas kohal ka naised, keda Sildaru Aspenis võitis - rootslanna Emma Dahlström, norralannad Tiril Sjastad Christiansen ja Johanne Killi ning ameeriklanna Maggie Voisin.