2015. aastal otsustati samale ajale panna koguni MM. Toona juhtus nii, et kõik ässad läksid X-Mängudele. Loomulikult olid nüüd samuti kõik tugevamad tegijad Aspenis ja ülejäänud jagasid Seiseralmis MK-etapi võitu.

Aspeni X-Mängudega samaaegselt peeti Seiseralmis pargisõidu MK-etapp. Naiste konkurentsis olid maailma kaheksa paremat USA-s stardis ning kaks-kolm paremuselt järgmist olid sinna kohale sõitnud varuvõistlejatena.

Nii oli mitmendat aastat järjest Seiseralmis olukord, kus maailma paremikku kohal ei olnud. Naiste konkurentsis võidutses 15-aastane ameeriklanna Eileen Gu. Kui Gu on ka varasemalt häid tulemusi näidanud ning tänavusel Font Romeu MK-etapil sai ta Sarah Höfflini järel teise koha, siis poodiumi teisele astmele kerkinud 17-aastane kanadalanna Megan Oldham oli varasemalt MK-sarjas jõudnud ainult ühe korra esikümnesse.

MK-sarja üldarvestuses juhtus aga nüüd nii, et kolme etapi järel kerkis Gu ka 204 punktiga üldliidriks. Sildaru on seni kolmest osavõistlusest saanud osaleda ainult ühel ja üldarvestuses hoiab ta nii Stubai etapivõidu eest teenitud 100 punktiga viiendat positsiooni.

Pargisõidu MK-sarja üldseis kolme etapi järel:

1. Eileen Gu (USA) 204 punkti
2. Sarah Höfflin (Šveits) 180
3. Megan Oldham (Kanada) 121
4. Julia Krass (USA) 110
5. Kelly Sildaru (Eesti) 100
6. Giulia Tanno (Šveits) 100

Pargisõidus jääb MK-sarja lõpuni nüüd veel kolm etappi ehk laual on maksimaalselt 300 punkti. Seega on Sildarul jätkuvalt võimalik püüda üldarvestuses esikohta, kuid kindlasti on see läinud raskemaks, kuna FIS otsustas taaskord ühe MK-etapi pidada X-Mängudega samal ajal.

Pargisõidus jagatakse MK-punkte veel 9. märtsil Mammothis, 17. märtsil Quebecis ning 30. märtsil Silvaplanas.

Tegelikkuses oli aga lõppenud nädalavahetusel koguni kolm jõuproovi, kus Sildaru oleks võinud osaleda. Lisaks X-Mängudele ja pargisõidu MK-etapile oli kavas ka rennisõidu juunioride MM. Medaleid jagati Šveitsis Leysinis. Teatavasti on Sildaru sel alal võitnud kaks eelmist juunioride MM-tiitli: 2017. aastal oli ta parim Crans-Montanas ning 2018. aastal Cardronas.

Nüüd teenis aga esikoha 17-aastane britt Constance Brogden, kes mullu Cardronas sai veel 10. koha.

Pargisõidus on Sildarul võimalik siiski enda kahte juunioride MM-tiitli kaitsta. Sel alal selgitatakse parimad 9. aprillil Rootsis Klaeppenis. 13. aprillil selguvad samas Big Airi juunioride maailmameistrid.