Kui Cardronas naiste konkurentsis pargisõidu võitnud Sildaru asus starti ka rennisõidus, siis meeste seas pargisõidus triumfeerinud James Woods haaras samal ajal mikrofoni ja tegi hoogsalt teadvustaja tööd.

Britina jagas Woods loomulikult kiitust oma kaasmaalastele, kuid pargisõitjana jagus tal palju häid sõnu ka rennisõidus lõpuks teise koha saanud Sildaru aadressil. Arvestades, et pargisõitjad teevad tihtilugu koos trenni, siis on Woods eestlanna tegemiste ja oskustega hästi kursis. Sildarudega hästi läbi saav britt küsis kommentaare jagades vahepeal loomulikult nõu ka Kelly nooremalt vennalt Henrylt.

Osava jutumehena teenis Woods mitmel puhul ära publiku aplausi ja imetluse. Tõele au andes on tegemist pargisõitjate seas ühe värvikama isiksusega, kes ei jäta raja äärde kogunenud inimesi naljalt külmaks.

Pargisõidus juba mitmeid aastaid tipus püsiv Woods on karjääri jooksul suutnud võita neli MK-etappi. Eelmine võit pärines samuti Cardronast ja seda 2015. aastast.

Maailmameistrivõistlustelt on 25-aastasel britil seni pargisõidus ette näidata kaks medalit – hõbemedal 2013. ja pronksmedal 2017. aastast.

Aspeni X-Mängudel võitis ta tänavu Big Airi hüpetes kuldmedali ning 2013. aastal pargisõidus pronksi. Euroopa X-Mängudelt on ta 2011. ja 2017. aastal võitnud pargisõidus pronksi.