Esmalt otsustasid hooprobleemide tõttu võistlusest loobuda Kelly Sildaru, Giulia Tanno ning Eileen Gu. Tanno vigastas kukkudes ka tõsiselt kätt. Seejuures kukkusid soojendusel suurem osa naisi, kuid palju otsustasid siiski väikese hooga riskida ja kvalifikatsioonis võistelda.

Eelvõistlus pakkus lõpuks paraja üllatuse, kui parima tulemusega läks finaali venelanna Anastassia Tatalina. Mullu Cardronas juunioride MM-il Sildaru ees Big Airis kuldmedali võitnud venelanna ei ole vahepealsel ajal eriti häid tulemusi näidanud ning näiteks X-Mängudele ta kutset ei saanud, kuid nüüd MM-il näitas ta säravat taset.

Kahekordse cork'i teinud Tatalina sai enda parima soorituse eest 95,00 punkti. Teise tulemusega läks finaali prantslanna Tess Ledeux, kes sai kahekordse cork'i eest 92,00 silma.

Kahele paremale järgnes šveitslanna Sarah Höfflin 91,50-ga ja Aspeni X-Mängudel kuldmedali võitnud šveitslanna Mathilde Gremaud 86,00-ga.

Finaali jõudnud naised:

1. Anastassia Tatalina (Venemaa) 95,00 punkti
2. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 92,00
3. Sarah Höfflin (Šveits) 91,50
4. Mathilde Gremaud (Šveits) 86,00
5. Isabel Atkin (Suurbritannia) 84,00
6. Julia Krass (USA) 82,50
7. Maggie Voisin (USA) 80,25
8. Silvia Bertagna (Itaalia) 78,50

Kui hiljuti X-Mängudel pronksi teeninud Sildaru jäi vähese hoo tõttu võistlusest eemale, siis finaali ei jõudnud ka X-Mängude hõbemedalist Johanne Killi, kes leppis üheksanda kohaga.

Big Airi finaal peetakse Eesti aja järgi laupäeva ööl vastu pühapäeva. Finaalis on kõigil kolm hüpet, millest arvesse lähevad kaks paremat.