Koolid on suletud, teedel on üle aastate hullud ummikud. Maanteedele lubatakse ainult neljaveolisi ja kettidega masinaid.

"Jääge koju, ärge liikuge, kui vaja pole!" - nii pasundab kohalik meedia justkui rindeteateid siit Salt Lake Cityst, mida tabas suur lumetorm.

Alles eile hommikul olid tänavad kuivad, puhtad, justkui kevade lõhna oli tunda... Ei mingit lund.

Olukord aga muutus üleöö ja selline pilt avanes täna hommikul.
Rulatada ja uisutada ei saa, see on selge. Aga lumelauda kibeleks küll alla panema!
Kuna siin kohalikud ei tea midagi talverehvidest, siis kallakutel ja mägedes jääb siledate suverehvidega kergelt hätta. Nagu ka meie, kui olime (koos reporter Madis Kalvetiga) eile tagasiteel Park Cityst, kus Kelly Sildaru kvalifikatsioon edasi lükati, ikka selle va lume tõttu, mida taevast alla kallas.
Autod on libedal teel hädas. Tüüpiline "lumeüllatus" USA-s.

Park City asub Salt Lake'ist itta, üle mägede teisel pool ja sinna saab mööda riiklikku maanteed umbes 30 minutiga, kui olud on head. Eile aga sõitsime tagasi hotelli poolteist tundi. Neli-viis korda tuli ette olukordi, kus auto enam sõna ei kuulanud. Teepervedel seisid tormi lõppu ootavad masinad. Rühkisime 20 km/h oma rendimasinaga lõpuks ikkagi hotelli ja täna hommikul otsustasime, et seda hangest enam välja kaevama ei hakkagi.

Kuidas läheb Kellyl täna ja kas kvalifikatsioonid ning ka finaal toimub, näitab aeg. Akna taga langeb peenikest lund...