Karjääri jooksul ühe MM-ralli võitnud (2016. aastal Argentina ralli) Hyundai piloot lõpetas 2016. aasta hooaja neljanda kohaga ning paljud uskusid, et peagi sekkub Paddon ka suurde mängu. Asjad läksid siiski teisiti ning mullu tuli tal kokkuvõttes leppida alles kaheksanda kohaga, kirjutab Rallyssimo.

Hyundai ei ole seni Paddoni 2018. aasta programmi kinnitanud, kuid aina enam tuleb infot, et Uus-Meremaa piloot saab sõita ainult kuuel rallil. Paddon peab vahele jätma hooaja avaetapi Monte Carlos. Praeguseks on Hyundai aga kinnitanud, et Rootsis saab Paddon starti.

2018. aastal saavad Hyundai ridades täishooaja kaasa teha Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen. Dani Sordo on kinnitanud, et talle on ette nähtud seitse rallit. Paddoni programmi ei ole seni ametlikult kinnitatud ja vahepeal oli lootus, et Uus-Meremaa Hyundai esindus paneb raha juurde ja Paddon saab kaasa teha täishooaja. Praeguseks on selge, et kõike 13 rallit ta kaasa ei sõida. Viimastel andmetel jääbki talle 2018. aastal ainult kuus etappi.