"Ma arvan, et ta on omaette klassist. Siin on kombinatsioon paljudest asjadest - Tänak on oma võimete tipul ning Toyota Yaris autodest parim. Tal on sõiduoskused ning auto töökindlus paistab samuti olemas olevat. Tänak oskab kõiki neid asju ära kasutada. Tema sõit (Rootsis) oli intelligentne. Ta teadis, et peab reedel veidi rohkem suruma, laupäeval positsiooni kontrollima ning pühapäeval ta lihtsalt kruiisis võidu poole. Ta jättis mulje, et see on talle kõige lihtsam asi üldse. Ma ei kahtlegi, et see tegelikult ei olnud lihtne, aga see paistis kerge ja sundimatu, sest ta on praegu niivõrd hea! Ta on sõitja, keda kõik teised kardavad," rääkis Clark.

"Ma ennustan, et see aasta on Tänaku aasta. Mulle ei meeldi Sebastien Ogieri vastu panustada, aga ma arvan, et Tänak ja Toyota on sel aastal liiga tugevad. Ja mitte ainult tugevad, vaid ma pakun, et nad domineerivad! Ma arvan, et mida rohkem rallisid Tänak võidab, seda paremaks ta saab, seda suurem aura teda ümbritseb. Teised muutuvad meeleheitlikumaks, hakkavad tegema riskantsemaid valikuid, et tema kiirusega sammu pidada."
Mulle ei meeldi Sebastien Ogieri vastu panustada, aga ma arvan, et Tänak ja Toyota on sel aastal liiga tugevad
Colin Clark, ralliajakirjanik

"Tänak võidab veel kiiruskatseid ja rallisid. Palju rallisid! Ennustan, et viis või kuus rallit. Tiitel otsustatakse ära ilmselt kõvasti enne Austraaliat, võib-olla isegi Hispaanias või Suurbritannias, sest ta on nii hea!"

Meeke ja Latvala on Tänaku "paarimehed"

Clark lisas, et Toyota esisõitja kohas ei tohiks pärast Monte Carlo ja Rootsi rallisid enam kahtlust olla. "Kris Meeke ja Jari-Matti Latvala on juba tema kaks paarimeest (inglise keeles wingman). Võime öelda, et igaüks neist kolmest võiks sõitjate tiitlile pretendeerida, olenevalt sellest, kellel hooaja algus paremini läheb. Pole küsimustki, kes see on. Meeke'il oli väga korralik algus, tema WRC karjääri parim. Latvalal mitte nii hea, natuke isegi pettumust valmistav. Aga Tänaku algus oli briljantne! Ta juhib sarja - kolmas koht Monte Carlost, maksimumpunktid Rootsist... Tal on potentsiaali samamoodi edasi panna ja domineerida. Kuid on üks suur aga..."
Ma usun, et me näeme Tänakut tegemas midagi, mida Ogier tegi märkimisväärselt mitu aastat - see on domineerida kõikide sõitjate ees esimesest stardikohast hoolimata.
Colin Clark, ralliajakirjanik

Selleks "agaks" on sarja liidrikohaga kaasnev "tee puhastamise" kohustus.

Clark jätkas: "... Stardipositsioon. Nägime eelmisel aastal, et kui Neuville oma nina Mehhikos ette pani, läks kõik valesti. Veel sai ta oma nina ette enne Sardiiniat, võitis seal briljantselt, aga pärast seda läks kõik allamäge. Ta sai pärast Sardiiniat ainult ühe poodiumikoha. Ta ei tulnud esimesena teel olemisega roime. Kuid ma arvan, et Tänak tuleb toime. Ma usun, et me näeme Tänakut tegemas midagi, mida Ogier tegi märkimisväärselt mitu aastat - see on domineerida kõikide sõitjate ees esimesest stardikohast hoolimata."

"Tänak on enesekindel, auto töötab täpselt nii, nagu ta tahab - see on märkimisväärne kombinatsioon. Nad on nii hästi kokku sulanud, et teised peavad oma võimaluste pärast tänavu tõsiselt kartma," lisas Clark.

Vaata Clarki täispikkuses "Köögijutte" siit: