Kolmel korral hooaja kokkuvõttes teiseks ja kahel korral kolmandaks tulnud 33-aastaselt Latvalalt küsiti, kas tal on veel ka maailmameistri ambitsiooni. Erinevalt meie mehest, kes teatas otse, et kavatseb sarnaselt eelmisele hooajale sõitjate tiitlit rünnata, jäi Latvala vaoshoituks.

"Arvutasime just, et see on minu ja Miikka (kaardilugeja Miikka Anttila - toim) 13. hooaeg WRC sarjas. Palju rallisid on selja taga, oleme palju saavutanud: tulnud kokkuvõttes teiseks ja kolmandaks ning võitnud konstruktorite karika. Muidugi on mul suur nälg ja motivatsioon minna ja võita rallisid, üks eesmärkidest on ka sõitjate tiitel - see kuldne asi, mida ma pole veel võitnud," rääkis Latvala.

"Et seda unistust elus hoida, pead sa tegema väga hea hooaja. Sul peavad olema püsivalt head tulemused ning sa pead end hooaja lõpuks panema situatsiooni, kus sa saad seda rünnata. Sõitjad nagu Sebastien Ogier on väga-väga tugevad. Sa pead olema vaimselt tugev, et selle nimel võidelda."

Latvala teatas, et auto taha ei tohiks ühelgi kolmest Toyota ekipaažist sel hooajal midagi jääda. "Auto on nüüd kiire ja usaldusväärne ning ma võin teile öelda, et see on kiireim masin selles sarjas! Selles pole mingit küsimust. Nüüd loevad ainult sõitja oskused," sõnas ta.
Mäkinen teab, et me kõik oleme võimelised igat rallit võitma, aga sama hästi teab ta, et me ei saa kõik võita sama rallit.
Toyota piloot Kris Meeke

Ott Tänakult uuriti, kas tõsiasi, et teda peetakse selle hooaja suurfavoriidiks, paneb talle lisapingeid peale. "Ma pean ütlema, et see on tegelikult hea võimalus. Eelmisel aastal, kui me siin samal toolil istusime, oli olukord teine. Nüüd lähme sama auto ja inimestega vastu teisele hooajale. Tunnen end palju rahulikumana. Teame, mis meid ees ootab. Peame kõikidest nendest teadmistest ja kogemustest, mille me 12 kuu jooksul saime, parima välja võtma."

Jari-Matti Latvala laupäeval Toyota tiimi esitlusel, taamal paistavad Mäkinen, Meeke ja Tänak.

Kuidas kuuekordset maailmameistrit Ogieri võita? Tänak: "Me peame olema lihtsalt paremad kui eelmisel aastal. Ütleme nii, et hooaeg on pikk. Palju asju tuleb õigesti teha. Eelmisel aastal olin veel uustulnuk - iga ralli oli minu jaoks uus. Meil on veel palju õppida, aga oleme nüüd paremini ette valmistatud, mis teebki meid tugevamaks. Meil peaks nüüd olema palju rohkem šanssi tiitli nimel võidelda."

Eelmisel aastal poole hooaja pealt Citroenis üle parda visatud ja Toyotaga comeback'i tegev Kris Meeke tunnistas, et ta pole veel tiimipealiku Tommi Mäkineniga oma rollist meeskonnas rääkinudki. "Selle tiimi võlu peitub selles, et see kutt, kes siin meie kõrval seisab (viide Mäkinenile - toim), teab, et me kõik oleme võimelised igat rallit võitma, aga sama hästi teab ta ka seda, et me ei saa kõik võita sama rallit," ütles Meeke.

"Meil on ausalt öeldes sellest (minu rollist - toim) väga vähe juttu olnud. Oleme kõik piisavalt suured poisid, teadmaks, et kui sul on vabadus teha tööd oma võimetele vastavalt, mis siis juhtub ühe ralli ja terve hooaja edenedes. Minu soov on sõitmist uuesti nautida. Mul oli selline tunne viimati 2016. aastal, kui ma usaldasin oma masinat jäägitult ja domineerisin teatud hetkedel rallisid. Eks näis, kuidas minema hakkab. Meil on väga hea atmosfäär ja tiimivaim. Need jutud jäävad ilmselt aasta teise poolde."