Kui vaadata nädala jooksul tulnud uudiseid, siis pigem tundub, et Tänak võib tulevale hooajale vastu minna enesekindlalt. Avaldas ju Toyota tiimi boss Tommi Mäkinen, et nende võistkonnaga soovis kangesti liituda ka neljakordne maailmameister Sebastien Ogier.

Mäletatavasti üritas Toyota palgata Ogier'd tänavuseks hooajaks ning pakkus praegu viienda MM-tiitli poole liikuvale mehele koguni 10 miljoni euro suurust aastapalka. Tegemist oli tunduvalt suurema tasuga võrreldes prantslase palgaga tema eelmises tiimis ehk Volkswagenis.

Mullu otsustas Ogier aga Toyotale ära öelda, kuna tema hinnangul ei olnud neil lihtsalt piisavalt head autot ning nii liitus prantslane M-Spordiga. M-Spordis on tema palgaks hinnanguliselt 5 miljonit eurot ehk Toyota oli valmis maksma poole rohkem.

Käimasoleval hooajal on Toyotaga võidetud kaks MM-etappi ning jõutud kokku viis korda poodiumile. Tundub, et selle hooaja esitused on ka Ogier'le muljet avaldanud ja nii oli prantslane aasta aega hiljem valmis juba Toyotaga liituma. Ainuke erinevus oli seekord see, et Toyota enam Ogier'd ei tahtnud ning soovis hoopis Tänakut.