M-Spordis kihutavad tuleval hooajal kindlasti Sebastien Ogier ja Elfyn Evans, kes teevad mõlemad kaasa täishooaja. Kuueks ralliks on M-Sport käed löönud ka Teemu Sunineniga.

23-aastane soomlane osales lõppenud hooajal Ford Fiesta WRC-autoga Poola ja Soome rallidel, kus ta saavutas vastavalt kuuenda ja neljanda koha. Tulevaks aastaks on tal M-Spordiga kokkulepe olemas Rootsi ralliks ning veel viieks kruusaralliks.

Seega on M-Spordil veel seitsmeks ralliks kolmanda piloodi koht täitmata. Seniste spekulatsioonide kohaselt on selleks kaks võimalust. Ühe versiooni kohaselt antakse Suninenile koguni täishooaeg. Teise variandi järgi saaks aga taaskord võimaluse prantslane Eric Camilli.

30-aastane Camilli kuulus M-Spordi esindustiimi 2016. aastal, kuid toona leppis ta hooaja kokkuvõttes alles 11. kohaga. Parimal juhul sõitis ta Portugali rallil välja viienda koha. Lõppenud hooajal kihutas Camilli Ford Fiesta R5 autoga WRC2-sarjas, kus ta saavutas rootslase Pontus Tidemandi järel kokkuvõttes teise koha. WRC2 arvestuses oli ta parim Saksamaa rallil.

WRC-tiimide koosseisud tulevaks aastaks:

Toyota: Ott Tänak, Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi. Kõik kolm meest teevad kaasa täishooaja.

M-Sport: Sebastien Ogier, Elfyn Evans. Kui kaks nimetatut teevad kaasa täishooaja, siis lisaks on kuueks etapiks leping Teemu Sunineniga. Ülejäänud seitsmel etapil istub kolmandas autos tõenäoliselt Eric Camilli. Võimalik, et Suninen saab hoopis täishooaja.

Hyundai: Andreas Mikkelsen, Thierry Neuville, Hayden Paddon, Dani Sordo. Seniste plaanide kohaselt peaks Hyundai igal etapil starti saatma kolm autot. Mikkelsen ja Neuville peaksid saama täishooaja. Paddoni saagiks jäävad seniste teadete kohaselt kruusarallid ning Sordole asfaldirallid.

Citroen: Kris Meeke, Craig Breen, Stephane Lefebvre, Khalid Al-Qassimi. Lisaks teeb paaril etapil arvatavasti kaase üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb. Esmakordselt oodatakse teda starti Mehhikos. Igal etapil saadetakse arvatavasti starti kolm autot ehk mehed hakkavad sarnaselt lõppenud hooajale roteeruma.