Ajakirja Autosport teatel arutab 50-aastane Grönholm asja Toyota tiimipealiku Tommi Mäkineniga lähinädalatel. Mehed olid ka selle aasta Rootsi ralli eel kokkuleppele lähedal, kuid siis polnud Mäkinenil tema jaoks vaba autot. Viimati 2010. aastal WRC sarjas kihutanud Grönholm usub, et nüüd saab comeback lõpuks teoks.

"Sain sel aastal 50. See oleks olnud tore asi, mida teha," rääkis Grönholm. "Ma ei tahtnud eriti Soome rallit teha, mulle sobib paremini Rootsi. Soomes pead sa hüpetel olema äärmiselt täpne. Rootsi on lihtsalt hea minna, rallit nautida ja lõbutseda."

Mäkinenil on juba Toyota Yaris WRC kogemus olemas. Eelmise aasta Soome rallil tegi ta sellega Harju publikukatsel demosõitu.

"Harju läks hästi. Ma tegin enne seda ainult viiekilomeetrise testi. Katset sõites olin ma parematele aegadele päris lähedal. Olin selle üle õnnelik, sest ma ei sõitnud kuigi hullult. Mõtlesin: "Ma ei saa Tommi autot ära lõhkuda, pean selle tagasi andma.""

Mäkinen rääkis, et eelmisel aastal ei saanud Grönholmi Rootsi rallist asja, kuna tal polnud talle autot anda, kuid nüüd on neil autokeresid rohkem üle.

Grönholm tegi viimase täishooaja MM-sarjas 2007. aastal. MM-tiitlid pärinevad tal aastatest 2000. ja 2002.