„Täna hommikul oli selge, et kõik oleneb vaid sellest, kuidas Sebastianil läheb. Minu ja Elfyn Evansi asi oli kindlustada, et ta saaks punktikatselt kätte tiitli kindlustamiseks vajaliku punkti,“ rääkis Tänak ralli finišis. „Lõpus hoo maha võtmine oli ammu kokkulepitud asi.“

Tänak leppis Walesi rallil kuuenda kohaga. Karjääri esimese võidu sai tema meeskonnakaaslane Elfyn Evans. Ühtlasi kindlustas M-Spordi meeskond tiimide arvestuses maailmameistri tiitli ning Ogier`st sai viiekordne tšempion.

„Walesi ralli oli väga positiivne nii M-Spordi kui Ogier` jaoks,“ märkis Tänak. „Meeskonna juhi Malcolm Wilsoni jaoks oli meeskondlik tiitel oluline, aga sõitja oma kindlasti eriti oluline.“

MM-sarjas on sõita veel üks ralli, kolme nädala pärast Austraalias. Seal läheb võitluseks vaid ralli võidu nimel. Muud pinged on maas.

„Oleme sportlased ja anname endast igal pool maksimumi. Läheme sinna ja sõidame nii kiiresti kui suudame,“ kinnitas Tänak, kelle jaoks on Austraalia viimane ralli M-Spordi meeskonnas. Tuleval hooajal istub ta juba Toyota roolis.